Voordelige laptops vinden

Het zoeken naar een goede en goedkope laptop kan een hele zoektocht zijn. Om te beginnen moet je bedenken wat voor soort laptop past bij jou behoeftes en daarnaast wil je het liefst niet de volle mep betalen voor een laptop. Hieronder vind je enkele tips die je kunnen helpen bij het vinden van het goedkope laptop.

Marktplaatsgoedkope laptop

Als je niet perse het nieuwste model wilt van een bepaald merk of type dan is Marktplaats bij uitstek de plek waar je goede deals kunt sluiten. Probeer op zoek te gaan naar mensen die erg zuinig zijn geweest op hun laptop, of deze nooit hebben gebruikt. Sommige mensen krijgen in een kerstpakket een laptop maar hebben er al een, anderen zitten er nooit op omdat ze een tablet en desktop gebruiken en zo zijn er nog tig redenen waarom mensen een zo goed als nieuwe laptop over kunnen hebben. Zij zijn vaak al blij dat ze er vanaf zijn en er nog iets leuks voor vangen.

Wacht aanbieding af

Het kan lonen om te wachten totdat jouw favoriete laptop ergens in de aanbieding komt. Vaak kan je zo enkele tientjes tot wel honderd euro besparen. Als je weet dat een merk binnenkort met een nieuwe uitvoering uitkomt dan is de kans groot dat de oude versies ergens worden afgeprijsd. Maak gebruik van deze informatie en wacht je kans af.

deal makenOnderhandel in de winkel

Veel mensen beseffen het niet maar ook in een ‘gewone’ winkel valt er te onderhandelen. Het is alleen een kwestie van durven en doen. Vaak zien verkopers al snel of je interesse hebt om iets te kopen. En omdat het nog altijd beter is om hem iets te laten kopen voor een iets lager bedrag dan om hem met lege handen de winkel uit te laten lopen komt een verkoper al zelf met een voorstel voor een lagere prijs. Je kunt dit triggeren door terloops te laten vallen dat je het wel erg duur vindt. Een andere truc is om te zeggen dat je de laptop graag wilt kopen maar dat je hem ergens anders goedkoper hebt gezien. In dat geval zijn ze vaak ook bereid om te zakken in prijs. Schroom dus niet en trek je mond open. Dat kan je aardig wat schelen in de portemonnee.

Categories: Computer budget