Optie24: voor Nederlanders, door Nederlanders

Als Nederlandse belegger in de binaire opties kun je niet om Optie24 heen. Deze broker heeft namelijk alles in huis om de belegger, en in het bijzonder de handelaar in binaire opties uit Nederland, exact datgene te bieden wat andere brokers niet in huis hebben. Wat dat precies is, gaan we je haarfijn uitleggen in de onderstaande tekst. Wedden dat jij je na het lezen van alle voordelen ook gaat aanmelden voor een account?

Optie24 heeft de beste bonus

Iedereen die ooit een website over binaire opties heeft geopend, weet dat je bij de gemiddelde broker een bonus kunt krijgen die kan oplopen tot 100 procent van je inleg. Een enkeling biedt iets meer, anderen bieden minder. Maar over het geheel genomen, is een verdubbeling van je inleg een normale bonus. Alleen geldt deze volle 100 procent vaak pas vanaf een storting van 1000 of meer euro. Daar zit je waarschijnlijk niet op te wachten. Daarom heeft Optie24 besloten het anders aan te pakken. Je krijgt ook bij de minimale storting gewoon de volle mep aan bonus. Met ander woorden: je storting wordt verdubbeld.

Zo laag is de instap nergens

Over die minimale storting gesproken: die is bij Optie24 ook nog eens flink lager dan bij de rest. Waar je heel soms vanaf 200 euro mag mee doen, andere keren vanaf 300 euro, maar meestal pas vanaf 500 euro, kun je bij deze Nederlandse aanbieder al met 50 euro instappen. Dat is voor deze wereld ongekend laag. Er is 1 andere aanbieder die je dit ook biedt, maar dan krijg je geen enkele bonus. O, en hadden we al gezegd dat je eenvoudig kunt storten via iDEAL? Die keuze is dus snel gemaakt.

Volledige concurrent

En het mooiste is: na aanmelden heb je toegang tot een trading room en allerlei verschillende tools die net zo goed werken als bij de grote concurrenten. Je krijgt dus alles waar je als belegger op zit te wachten, plus een hoop meer dan bij de concurrent. Meer weten? Lees hier alles wat je moet weten over Optie24.